LED Paneel inbouw

9 resultaten

Van hoog naar laag sorteren

Met het LED paneel voor inbouw van DecaLED heeft u keuze tussen verschillende panelen, welke u kunt toepassen op verschillende situaties. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan verlichting voor uw kantoor, winkel of woning. De diversiteit van LED paneel inbouw helpt u de juiste verlichting te vinden voor ieder project. Wanneer u kiest voor de LED paneel inbouw van DecaLED kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen verschillende kleurtemperaturen en dimbare uitvoeringen. Ook zijn onze panels te verkrijgen in verschillende maten.


LED paneel inbouw in verschillende uitvoeringen

Met onze LED paneel verlichting voor inbouw kunt u verschillende ruimte goed en direct aanlichten. Onze panelen kunnen bijvoorbeeld toegepast worden op kantoren, winkels of woningen. De LED paneel verlicht voor inbouw van DecaLED is verkrijgbaar in de kleurtemperaturen 3000K en 4000K en heeft een hoge lumen opbrengst van ruim 2000 lumen. De behuizing bestaat uit plastic, ABS en aluminium, met een beschermingsklasse van IP40 en brandwerende eigenschappe.

De LED paneel inbouw worden standaard zonder driver geleverd. Afhankelijk van de toepassing wordt een geschikte driver geadviseerd. Kiest u er bijvoorbeeld om de LED paneel inbouw dimbaar te maken wordt er bijvoorbeeld een dimbare driver aanbevolen.

Gratis advies

Heeft u een project en bent u benieuwd of onze LED paneel inbouw geschikt is voor uw lichtplan? Wij denken graag met u mee en geven u vrijblijvend advies. U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 op 077 320 43 55.


9 resultaten

Van hoog naar laag sorteren